Songbirds of Passage komen naar REWIND!

 

Met de voorstelling “Zoals verwacht loopt alles anders” zullen zij hun bijzondere reis met God met ons delen. Deze voorstelling is nadrukkelijk bedoeld voor niet-christenen én christenen, dus neem je vriend(in), buurman of -vrouw mee!

ZOALS VERWACHT LOOPT ALLES ANDERS,  een muziektheaterproductie over leven in vrijheid. De inzichten die we tijdens onze reis hebben verkregen hebben we verwerkt in een speciaal voor Nederland gemaakte voorstelling. We nemen ons publiek mee op reis.

ZOALS VERWACHT LOOPT ALLES ANDERS is een persoonlijke voorstelling met; humor, vrolijke zelfgeschreven liedjes, dans, authentieke reisbeelden en kwetsbare teksten. Zo willen we mensen inspireren en uitdagen na te denken over het thema vrijheid.

Leer hen beter kennen door middel van FacebookInstagram en YouTube of via hun eigen website: songbirdsofpassage.com!

Datum en tijd: 1 december 2018 om 20.00, inloop 19.30
Kosten: gratis, wel wordt er een collecte gehouden
Lokatie: Straspad 1, Zoetermeer (IKC Prins Clausschool, Rokkeveen)

Categories: blog

7 Comments

Heilie · 3 December 2018 at 22:15

Ik heb genoten van de voorstelling! Wat een blijde mensen , wat een eenheid en vrede , vreugde ! Ook de uitbeelding van jullie leven….heel goed neergezet! Met humor en de liefde onderling ! Jullie hebben een stukje van de hemel laten zien ! Dank je wel en zegen voor jullie verdere leven !

Karin · 3 December 2018 at 22:24

Een geweldige (h)eerlijke voorstelling! Heel warm, herkenbaar, humoristisch maar vooral heel professioneel. De muziek en zang is ontzettend goed en het geheel zit goed in elkaar. Het is vooral bijzonder dat het een productie is, maar dat ze ook écht zo leven. Een hele mooie getuigenis van vertrouwen op de Heer en leren loslaten van zekerheden. Ik ben diep onder de indruk.

Steff · 4 December 2018 at 07:47

Het was echt super mooi! En niet alleen dat het een voorstelling was. Maar ze lieten je ook nadenken over dingen! Net zoals bij een dienst dat was het bijzondere vond ik. En waren prachtige mooie mensen met veel liefde en passie voor God. Veel humor, ook niet onbelangrijk. En je zag de liefde van God terug. De puur en echtheid. Mijn complimenten. Nog vele ongelovige mensen in mijn omgeving wilde komen maar konden helaas niet. Dus nog een voorstelling is gewenst hihi.

Dionne · 4 December 2018 at 21:12

Wat een ontzettende leuke mensen, en wat een mooie voorstelling. Het is zo mooi om te zien hoe God door hun heen werkt, en ze getuigen van zijn liefde. De voorstelling is zeer Goed in elkaar gezet, met veel humor, muziek en een mooie boodschap! Zeer blij dat ik gegaan ben:)

Corry · 5 December 2018 at 14:55

Een heerlijke voorstelling met mooie liedjes!! Echt theater met ruimte voor humor, verdieping en een traan! Zeker gaan zou ik zeggen.

CC · 6 December 2018 at 14:58

Het zag er gezellig uit en dat was het ook zeker.
Chille mensen, heel muzikaal, humor en een mooie boodschap 🙂 x

Willem · 7 December 2018 at 08:47

Wat een heerlijke stellen en prachtig optreden. Ik raad iedereen aan dit optreden eens mee te maken. Sterker nog, ik raad iedereen aan de twee stelletjes te ontmoeten. Fijn te zien dat ook mensen van onze leeftijd de wandel met God aangaan. Ik ben erg enthousiast en bemoedigd geraakt door de boodschappen uit deze performance.
Aan Songbirds of Passage: Heel veel succes, Gods zegen en veel plezier toegewenst!
Groeten, Willem

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *