Tsja, we hebben nu wel wat uit te leggen, haha.

We geloven nog steeds dat de 7de dag een bijzondere heilige dag is. Aan de andere kant vertelden wij ook dat het eigenlijk niet uitmaakt op welke dag je samenkomt. In Handelingen zag je dat de gelovigen iedere dag samenkwamen om te eten, bidden en aanbidden.

De laatste tijd dachten we er aan hoe we meer mensen konden bereiken en welkom konden heten in onze samenkomsten. Toen we nadachten aan hoe de meeste mensen de zaterdag ochtend invulden, kwam ‘naar een gemeenschap gaan’ niet echt bovenaan. Mensen verwachten dit op een zondagochtend. De zaterdag is vaak gereserveerd voor sport, boodschappen, shoppen, verjaardagen etc. De zondagochtend houdt men over het algemeen wel vrij.

Vanaf 15 december 2019 zullen we dus samenkomen op zondag.
En de zaterdag? Die komt nu vrij voor andere leuke dingen zoals conferenties, sabbatsmaaltijden, discipelschaps-cursussen, leren God’s stem verstaan cursussen, aanbiddings-avonden etc etc.
Binnenkort meer hierover! Houdt de website in de gaten.

Veranderd jullie manier van samenkomen?

Nee, absoluut niet. We komen even spontaan en vrij samen én we eindigen met gezellig eten. Vooraf beginnen we altijd lekker met koffie, cappuccino of espresso. Of thee, als dat meer jouw ding is…

Categories: blog

Jesse Versloot

Geboren in de 80's probeer ik zoveel mogelijk een www.famelessheroes.org te zijn, dus laat ik maar niet teveel over mijzelf zeggen 🙂

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *