Goudstraat 53, 2718RD Zoetermeer

De Goudstraat ligt op het industrieterrein Lansinghage in Zoetermeer en is goed te bereiken met OV, fiets en auto. Heb je vervoer nodig? Neem dan vooraf even contact op, we bekijken dan samen de mogelijkheden.

Hier komt REWIND Zoetermeer samen.

Openbaar vervoer

Bus 170 — uitstappen Bushalte Oostweg (Vernispad) volg het Vernispad richting Hans van Wijk Motoren. Sla linksaf de Goudstraat op. Binnen 5 minuten ziet u voor de bocht aan de linkerhand nummer 53.

Trein station Oost — stap over op bus 170.
Trein station Lansingerland-Zoetermeer — Wanneer u het station verlaat aan zuid-zijde, sla rechtsaf het Spoorpad op. Volg deze tot de Zilverstraat en sla hier linksaf (bij CBR Zoetermeer) om vervolgens rechtsaf te slaan de Goudstraat op. Volg deze tot je aan de rechterhand na de bocht nummer 53 vindt.

Fiets

Route — Plan je route met Google Maps.

Auto

Route — Plan je route met Google Maps of gebruik je navigatie: 2718RD, 53.

Parkeren — Je kunt je auto prima parkeren in de Goudstraat, er is altijd voldoende ruimte. In opdracht van Henneken Verhuisbedrijf niet op het terrein en niet in de bocht van de weg. De verhuiswagens komen ook in het weekend terug op de zaak en na een lange week hard werken willen deze jongens ook naar huis zonder stagnatie. Daarom ben je welkom om overal te parkeren behalve op de twee bovengenoemde plaatsen.