Wil jij het kerstfeest samen met ons vieren? Schuif dan gezellig aan bij een ‘we-zijn-allemaal-familie’ kerstdiner!

Op 1e Kerstavond, 25 december, kun je aanschuiven in Berkel en Rodenrijs en ben je welkom in Zoetermeer Noordhove. 2e Kerstavond hebben we een gezellig diner in Zoetermeer Dorp.

Vanaf het eind van de middag ben je welkom aan het kerstdiner. Het adres ontvang je wanneer je ons gemaild hebt. We begrijpen dat je het best spannend vindt om ‘zomaar’ ergens aan een kerstdiner te schuiven. Gelukkig vinden wij dat ook! Maar dat mag natuurlijk niet in de weg staan om toch te komen. Wees vrijmoedig en kom!

REWINDER’s zetten speciaal rond deze dagen hun huis open om jou te ontvangen. Daarom, het enigste dat je mee neemt is jezelf en een pot gezelligheid. Wil je toch iets mee nemen? Dat vinden we zeker leuk, maar hoeft echt niet. Tóch een recept dat we móeten proeven? Overleg dan even met de Gastvrouw en/of Gastheer om teleurstelling te voorkomen.

Zou jij een van de avonden ergens willen aanschuiven? Laat dit dan van te voren weten via info@rewindzoetermeer.nl. Wie weet zien we je dan!

Categories: blog

Jesse Versloot

Geboren in de 80's probeer ik zoveel mogelijk een www.famelessheroes.org te zijn, dus laat ik maar niet teveel over mijzelf zeggen 🙂

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *