Ken jij God’s roeping voor jouw leven? Maak er geen studie-object van, maar kom in actie! We helpen je graag op weg en ondersteunen je waar nodig. Gecoacht worden? Geen probleem. Wil je een discipel worden? Gaan we doen!

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!
Soms heb je een vaag idee welke kant je op wilt of van wat je zou willen doen. Schroom dan niet om tóch contact op te nemen. Juist deze gesprekken kunnen je leven een nieuwe wending geven.

Wij zoeken…!

Geen idee wat je wilt maar je zou toch in actie willen komen? Loop dan eens een tijdje mee.

Bevlogen medewerkers voor kinderwerk en tiener/jeugdwerk

Kinderen horen er helemaal bij! De focus bij REWIND ligt op het beleven van Zijn aanwezigheid samen als gezin.
Toch erkennen we dat het soms voor de kinderen fijn is om op hun eigen wijze met God in aanraking te komen. Wij geloven dat kinderen vol kunnen zijn van de Heilige Geest, we willen hen onderwijzen in de gaven én de vruchten van de Geest.

Voor de tieners en jeugd zijn we op zoek naar Geest vervulde mensen die anderen discipelen willen. We willen een generatie zien opstaan die vol van de Geest wandelt in de vruchten én gaven. Een generatie die een natie wil veranderen door zelf deze verandering te zijn en een heilig leven nastreven.

Geloof jij dit ook? Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanbidders die de tent op z’n kop zetten

Heb jij lang genoeg die muur gezien? Weet jij als geen ander mensen in Zijn tegenwoordigheid te brengen? Presto! Zoek niet langer, je hebt ons gevonden.

Wij dromen van een Sweet Lake Worship Collective, een stel toffe gasten die niets liever (betaald) doen dan aanbidden, muziek maken, muziek schrijven, aanbidding onderwijzen, aanbidding als levensstijl hebben, musici opleiden, kortom een hart voor aanbidding hebben.

De techniek is onderdeel van aanbidding, even als multimedia, dans, schilderen, vlaggen. Dus ben jij daar bedreven in? Give us a call!

Chef de Cuisine

Als ‘Chef de Cuisine’ ben je letterlijk een (wo) man van groot belang. Liefde gaat immers door de maag.

Beschrijving:

Je gaat werken in wat we de hemel van de chef noemen. De mogelijkheden eindigen waar je verbeelding eindigt. Verantwoordelijk zijn voor ontbijt, diner (middag) en avondmaal (avond), van kleine tot grote groepen, alles moet kunnen. Je geeft aanwijzingen aan gemotiveerde medewerkers. Grote nadruk zal gelegd worden op training op de vloer. Je wordt gezien als een geweldige mentor. In deze rol verwachten we van je dat je nederig bent zoals het kan en weet dat je alleen maar ‘beter’ bent vanwege de tijd en vriendelijke mensen in welke voetstappen je de kans hebt gekregen om in te groeien. Je erkent en leeft volgens de filosofie dat iedereen een fout kan maken, omdat je geen tijd hebt genomen om het op de juiste manier uit te leggen.

Je viert de seizoenen. Zal niet tegen ze vechten, maar werken volgens de wet van de natuur. De natuur inspireert je om geweldige gerechten en desserts te maken. Je weet wat je wilt en wanneer je het wilt, volgens de seizoenen en bent een grote pionier van vergeten fruit, groenten, kruiden en specerijen. Je houdt zoveel van je werk dat je een overvol vat bent van ontembaar enthousiasme, dat je het hoogste doel hebt om al deze opgedane kennis met de mensen te delen. Je deelt graag, leert nieuwe (en oude) technieken en gelooft heel goed dat het geheim houden van informatie schadelijk is voor de wereld en jezelf. Het is jouw persoonlijke overtuiging dat weggeven uiteindelijk meer zal opleveren dan het te verbergen.

Er zal gekookt worden voor de arme, weduwe, wezen en vreemdeling. Voor bijeenkomsten en feesten.